<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1534011543679989&ev=PageView&noscript=1" /> Om Hiking Viking
Logo
Logo

Om Hiking Viking

Hiking Viking er ejet af mig – Lene Dyrbak. Jeg laver dagsture og vandreferier til Danmark, Sverige og Sydafrika.

Det startede i 2015 med rejser til Sydafrika. Efter et par hårde corona-år måtte jeg se mig om efter nye vandresteder. Det blev i Danmark og i Sverige. Jeg fik idéen til en Vandreklub, hvor vi tager på dagsture nogle smukke og spændende steder på Sjælland ca. en gang hver måned. Nu er Sydafrika tilbage på programmet igen.

Det vigtige for mig er, at jeg får givet mine gæster en god oplevelse. Det skal være trygt at vandre. Det er det i min optik, når jeg som guide er godt forberedt og har styr på tingene.

Jeg er egentligt uddannet ingeniør, men jeg har taget diverse turlederkurser og nogle fag på Skovskolen i Nødebo.

Sammen med gode udsigter i flot natur og moderat fysisk anstrengelse bliver det til ture, som er værd at gå efter. Især hvis der undervejs er et par gode snakke med de andre i gruppen.

Der er ture med forskelligt komfort-niveau. Fælles for dem er, at der er styr på turledelsen, overnatningerne og hele logistikken, så du som gæst bare kan slappe af og nyde turen uanset om du skal ligge i shelter på Ærø eller med på luksustur til Sydafrika.

Hiking Viking ApS

Haraldstedvej 99

4100 Ringsted

6014 4193

CVR. nr 42520209