<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1534011543679989&ev=PageView&noscript=1" /> Rejser til Sydafrika med dansk rejseleder
Logo
Logo

Rejser til sydafrika

Med dansk rejseleder

En rejse til Sydafrika med dansk rejseleder er en tur for dig, som er eventyrlysten og nysgerrig, og som samtidig foretrækker trygheden ved at have en stedkendt rejseleder med. Du vil have fællesskabet ved at være en del af en lille gruppe. Du vil rejse og opleve Sydafrikas storslåede natur, men du har ikke lyst til at stå for planlægningen selv. Du vil komme på lidt flere eventyr og se lidt flere steder, hvor der ikke kommer så mange andre turister, end hvis du rejser med andre rejseselskaber. Alt er stadig under ordnede forhold og sikkerheden er i top.

Brødtekst

På Table Mountain

Rejserne til Sydafrika af ca. 11 – 17 dages varighed. Jeg selv eller min samarbejdspartner er med som dansk rejseleder. Vi er en lille gruppe på ca. 7 mennesker. Det giver mulighed for at overnatte på de små hyggelige steder. Rejserne er med fokus på naturen, som er så fantastisk i Sydafrika, men kultur, historie og apartheid bruger vi også lidt tid på.

Der er rejser til Sydafrika med blandede aktiviteter, det kan fx. være vandring, cykling, og vinsmagning. Alt er på et hyggeligt niveau, men en rimelig grundform til være en fordel. Det betyder, at du skal kunne gå 15 km på en dag - to dage i træk.

Vi ser de traditionelle turistattraktioner som fx. Kap det gode Håb og Table Mountain, men vi bruger lidt mere tid de enkelte steder, da vi lige skal nå en vandretur i området. Vi kommer lige en tand væk fra de meget turistede områder og ser hvor smukt – og fredeligt – der er – bare et lille stykke væk fra de store hotspots, som alle turister skal se.

Wild Coast

Der er rejser med et tema, fx. Nelson Mandela, hvor der er fokus på hans liv og hans betydning for Sydafrika, og hvor vi besøger mange af de steder, som er relateret til ham. Der er også ture, hvor vi besøger Cape Town og Gardenroute og andre ture, hvor vi bruger meget tid i naturen, fx. ved at tage til Drakensberg.

Hvad er inkluderet på rejser til sydafrika med dansk rejseleder?

Rejserne inkluderer al transport, stort set alle måltider i Sydafrika, guider, indgange til nationalparker mv. Det eneste du selv skal tænke på er at pakke kufferten og sørge for lidt lommepenge, hvis du skal have en øl på terrassen efter dagens oplevelser. Vandreturene er dagsture, så du er tilbage i en god seng, når dagen er gået, og du skal ikke slæbe på tung bagage. Herudover er en dansk rejseleder også inkluderet.

Jeg vægter sikkerheden meget højt, og vi overnatter kun på steder, hvor vi er trygge. Vi bruger meget tid i nationalparker. Vi kommer ikke ind i områder med høj kriminalitet.

Vi bruger kompetente sydafrikanske guider, som jeg har brugt mange gange før. De kender til de lokale forhold og kan fortælle om de særlige forhold i netop deres lokalområde. Der er en dansktalende rejseleder er med på samtlige udflugter og oversætter gerne, hvis det kniber med at forstå engelsk.

Brødtekst

Besøg på vingård

DE NÆSTE rejser til sydafrika

med dansk rejseleder

Drakensberg

20. - 30. septbember 2024

Kom med på denne tur med vandring i de allerbedste områder og overnatning af rigtig god kvalitet. Dansk rejseleder fra start til slut og en lille gruppe på max. 6 gæster.

Cape town og Pilgrimsvandring gennem vinlandet

November 2024

En tur til Cape Town og Kap det gode Håb. Efterfølgende tager vi nogle dage på pilgrimsvandring gennem vinlandet og overnatter på hyggelige vingårde. Til slut tager vi til De Hoop og bliver forkælet af lidt dyreliv og en god restaurant.

Turen kommer inden længe på hjemmesiden.

safari og vandring i Drakensberg

Februar - Marts 2025

Vi kører direkte fra lufthavnen til Drakensbergs nordlige ende og bliver inkvarteret på et godt hotel, som ligger lige midt i et godt vandreområde. Her bor vi nogle dage inden vi fortsætter det næste vandreområde - også i bjergene. Til slut tager vi 3 dage på safari i Hluhluwe-parken, som har alle "Big 5"-dyrene.

Der kommer også snart mere på hjemmesiden om denne tur.

Hiking Viking ApS

Haraldstedvej 99

4100 Ringsted

6014 4193

CVR. nr 42520209