<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1534011543679989&ev=PageView&noscript=1" /> Sheltertur til Ærø
Logo
Logo

Sheltertur til ærø

Afventer ny dato

Max. 5 personer

Denne tur er en tur for dig, som er begynder indenfor vandring og overnatning i shelter.

Du har en drøm om at komme mere ud i naturen. Du vil gerne nyde de gode udsigter, vågne til fuglenes kvidren og mærke at naturen og roen gør noget godt for dig.

Måske har du vandret i lang tid, men ikke haft mod på det med overnatning, måske mangler du nogen at tage på tur med og har endnu ikke mod på at gøre det alene. Måske synes du bare, at det lyder spændende, men også lidt svært at overskue, hvordan du skal komme afsted, få pakket osv.

Fokus på turen er, at det skal være rart og trygt at være afsted, og vi skal – på en god og tryg måde – finde ud af, hvad vi er i stand til – både i forhold til overnatning i det fri og i forhold til at vandre med/uden oppakning.

Shelterne ligger i en privat have, hvilket gør det meget trygt. Der er virkelig fredeligt på Ærø. Vi er tæt på et hus, hvor vi kender ejerne, og vi kan få hjælp meget hurtigt, hvis der skulle være brug for det. Det er forholdsvis pæne shelters i en hyggelig have med udsigt til Drejø og fine toiletforhold (men stadig muldtoilet), og der er mulighed for at komme indendørs i tilfælde af styrtregn. Der er madrasser og lagen, så vi skal ikke bære på liggeunderlag.

afsted fra svendborg

Turen starter lørdag formiddag i Svendborg. Herfra tager vi færgen kl. 11 til Ærøskøbing og videre med bussen næsten ud til vores shelter. Vi skal gå en strækning på 2-3 km med oppakning fredag.

Vi laver aftensmad i fællesskab over bålet. Jeg har aftalt med vores vært, at der er købt ind til lækker aftensmad, som vi forbereder i fællesskab.

Vi tager også en snak om vores niveau, evner og hvad vi gerne vil have ud af turen. I løbet af turen vil du blive klogere på, hvordan du planlægger en tur. Hvad skal med, hvordan med fodtøj, rygsæk og andet udstyr.

Søndag står den på en vandretur uden oppakning til sydvestkysten af Ærø, hvor naturen er lidt vildere, eller kysten er lidt barskere end på nordsiden. Herefter er det tilbage til shelterne og hygge med at lave aftensmad og snak omkring bålet.

Mandag er den hårdeste dag. Vi skal vandre med let oppakning ca. 17 km til Ærøskøbing. Let oppakning betyder, at vi på dette tidspunkt har spist vores mad – undtagen en madpakke, som du selvfølgelig har med dig, og du har heller ikke noget liggeunderlag, da der er madrasser i shelteret. Turen går gennem små hyggelige landsbyer, men der er også et stykke langs kysten. Der er mulighed for en dukkert i havet, men det er ganske frivilligt.

Skulle du løbe helt sur i det, har du mulighed for at tage bussen til Ærøskøbing. Turen slutter med en sejltur tilbage til Svendborg.

Målet med turen er, at du opdager, hvad du kan og ikke kan. Du finder ud af, hvordan en tur skal være for at den passer til dig. Efterfølgende er du meget bedre stillet, hvis du vil afsted alene eller med din egen gruppe.

Vandreture er efter min mening bedst i små grupper. Så der er et max på 5 deltagere.

PRIS

Turen koster 1.800 kr. I prisen er indeholdt to overnatninger i godt shelter, alle måltider, inkl. lækker bålmad, som vores vært hjælper med fra lørdag aften til mandag frokost, færgebillet Svendborg – Ærøskøbing og retur samt guide på hele turen.

I år er turen for både kvinder og mænd.

Sidste tilmelding er 1. maj, men det er først til mølle med kun 5 pladser.

Tilmelding

Du tilmelder dig med at udfylde formularen nedenfor. Så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Har du spørgsmål, skriver du det i beskeden. Jeg glæder mig til at have dig med på tur.

Hiking Viking ApS

Haraldstedvej 99

4100 Ringsted

6014 4193

CVR. nr 42520209